VIDEO / Atingeri interzise în văzul tuturor! Două vedete de la noi au uitat de pudoare şi s-au pipăit... în public! Paparazzii Spynews.ro au surprins TOTUL

Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton şi întotdeauna au dat dovadă de eleganţă şi stil, dar nu au mai rezistat şi au dat frâu liber sentimentelor... în văzul tuturor.


Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro în ipostaze demne de filmele pentru adulţi, şi nu oriunde, ci chiar într-un parc din Capitală.


În timpul unei şedinţe foto pe care au realizat-o, Alina şi Alexandru nu au mai ţinut cont de faptul că se aflau într-un spaţiu public şi s-au dezlănţuit. Pentru a mai detensiona atmosfera, dar şi pentru a se mai încălzi, Alexandru şi-a luat în serios rolul de bărbat şi a mimat atingerile cu care o răsfaţă pe soţia lui, acasă, în timpul preludiului.


În timpul unei pauze, creatorul de modă s-a prefăcut că atinge sânii soţiei sale, iar ea nu a părut deloc deranjată, ba chiar a intrat în jocul lui şi a mimat o burtică de gravidă, semn că cei doi se gândesc serios să îşi mărească familia.


De la şedinţa foto, în familie, nu putea lipsi fetiţa celor doi, care s-a distrat de minune împreună cu tatăl ei, care a adus-o în parc doar în momentul în care trebuia să facă poze, pentru a nu o ţine prea mult timp în frig.

Citeşte şi:

Nimeni nu face așa ceva! Alexandru Ciucu a mers la spălătoria de mașini, iar acolo i-a surprins pe toți cu gesturile lui

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu s-au răsfăţat mai ceva ca vedetele de peste Ocean! Cei au făcut cei doi în Turcia

Alina Sorescu a vorbit despre sarcină: "Fiica noastră..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro