Au o puzderie de copii împreună, dar se iubesc ca-n prima zi! Uite cum un prânz s-a transformat într-un moment plin de senzualitate! Luați-vă o cameră!

Relația dintre Adi Sînă și Anca Serea pare să fie un exemplu pentru întreg showbiz-ul românesc, cele două vedete făcând risipă de gesturi tandre indiferent de locul în care se află. Iar paparazzii Spynews.ro i-au surprins într-unul dintre acele momente în care cei doi s-au abținut cu greu să nu ”sară” unul pe celălalt.

Ca un cuplu în care personajele principale par să nu se plictisească niciodată unul de celălalt, Adi și Anca au decis că este cazul să își dea o întâlnire. Romantici, cei doi soți, s-au așezat la mesele unui restaurant de fițe, dar nu au putut să stea prea mult așezați. Pentru că, din păcate, masa îi ținea prea departe unul de celălalt.

Așa că, cei doi amorezi s-au ridicat în picioare și au decis că este cazul să imortalizeze momentul de romantism, apelând la cineva să le facă o poză, două. Dar, de parcă ar fi uitat că mai sunt și alți oameni de față, cei doi au început să se giugiulească ca doi puștani care au găsit câteva momente în care își pot face de cap împreună și au dat drumul pasiunii adolescentine care îi unește.

Moment în care, spre stupoarea celei care le făcea fotografiile cerute, cei doi au început să se sărute cu patimă, să schimbe niște priviri pe care le pot schimba doar doi oameni care se iubesc la nebunie și care se doresc, și să se atingă în feluri care prevesteau că cei doi vor avea o întâlnire, departe de ochii indiscreți, care s-ar putea finaliza cu încă un... bebeluș.


Silueta de adolescentă a Ancăi, care acum are 33 de ani, nu trădează cele patru sarcini pe care le-a dus la bun sfârșit până acum. Spune că nu face eforturi mari să arate bine, dând “vina” pentru forma excelentă pe faptul că are un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie selectivă, cu multe legume şi fructe, foarte puţină carne şi zero hrană procesată.

Citește și:

Anca Serea, mămică model! Vezi cum îi încurajează pe micuții ei să își depășească temerile

La prânz cu soțul și prietenii, mai târziu cu ”treburile casei”! Cum decurge o zi din viața unei mame-eroine din showbiz?

Adi Sînă şi Anca Serea au tras o sperietură teribilă: "Am ajuns de urgenţă la spital!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro