Aurel Pădureanu, declarații în exclusivitate despre starea de sănătate a Corneliei Catanga: "O țin la Terapie Intensivă"

+3 click pentru
galerie

Aurel Pădureanu, declarații în exclusivitate despre starea de sănătate a Corneliei Catanga: "O țin la Terapie Intensivă" © Spynews

Aurel Pădureanu a vorbit în exclusivitate despre starea de sănătate a Corneliei Catanga, după ce solista de muzică lăutărească a ajuns de urgență la spital, în urma unui infarct.

Soțul Cornelei Catanga spune că artista este mai bine, însă medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate și au decis să mai rămână timp de trei zile la Secția de Terapie Intensivă.

"I-au făcut niște investigații aseară, o coronografie și au constat că trebuie să îi pună un stent. Medicii spun că e bine, nu știm ce va fi pe parcurs. Încă e la Terapie Intensivă. La 72 de ore după această intervenție e prea devreme. Nu s-a simțit bine, dar nu a vrut să stea acasă. E conștientă, fiul a plecat, Alexandru nu poate să stea. Ea are retinopatie pigemntară evolutivă de 40 de ani, boala ei duce la orbire, a făcut multe intervenții chirurgicale. A slăbit mult.", a declarat Aurel Pădureanu, pentru Spynews.ro.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro