Bebe Cotimanis, prins cu ”ocaua mică”! Căsătorit de câțiva ani, deja s-a mutat de acasă și se bucură de momente romantice alături de cealaltă femeie / Video paparazzi

+21 click pentru
galerie

Bebe Cotimanis pare să fie foarte, foarte îndrăgostit. Doar că nu de soția lui, cea cu care s-a căsătorit în urmă cu mai puțin de patru ani, ci de o altă femeie, colegă de-ale lui de teatru. Iar momentele petrecute cu aceasta nu lasă loc de interpretări.

S-a căsătorit cu un celebru make-up artist, Florina Mărcuță, în urmă cu mai puțin de patru ani, relația lor fiind una cât se poate de serioasă și de lungă. Pe atunci, spunea Bebe Cotimanis, partenera lui de viață era perfectă, iar căsătoria lor a fost făcută după ce un călugăr i-ar fi explicat că taina cununiei este extrem de importantă în viața de cuplu.
Doar că, de ceva vreme, pare-se, Bebe Cotimanis nu se mai bucură în mod deosebit de traiul alături de soția lui, ci de cel pe care îl are alături de o altă femeie, actriță la rândul ei, Iulia Dumitru, iar surse apropiate de ei, din teatrul din Pitești la care lucrează amândoi susțin că între ei se desfășoară o adevărată poveste de dragoste.


Mai exact, de curând, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul artist în momentul în care avea parte de momente cât se poate de romantice, chiar intime, alături de o altă femeie.

Astfel, după ce au plecat din Pitești, loc în care pare că s-au mutat împreună, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, cealaltă femeie din viața lui, cei doi s-au îndreptat spre Mănăstirea Curtea de Argeș. Doar că, pe drum, s-au oprit puțin la un baraj, loc în care s-au bucurat de câteva minute în care să își dezmorțească oasele și să se plimbe puțin ca doi porumbei.


Și, cum în preajmă era și o cișmea, cei doi au și băut puțină apă. Iar momentul cu pricina a fost și cel în care paparazzii Spynews.ro au surprins primul sărut. Și nu, nu unul pe obraz, cast, așa cum ar fi putut fi dacă erau doar amcii, ci unul languros, așa cum se răsfață doi oameni ale căror vieți se împletesc, care se iubesc și care se bucură de fiecare atingere pe care o împărtășesc.


Apoi, Bebe Cotimanis și femeia care îi este acum parteneră de viață au plecat mai departe... Și au ajuns la Mănăstirea Curtea de Argeș, loc în care, dovedind că sunt foarte credincioși, au aprins mai multe lumânări, s-au rugat timp îndelungat și, la plecare, au cumpărat și o serie de suveniruri care, probabil, ar urma să le aducă aminte de mica lor escapadă. Iar acolo, evident, au făcut, din nou, gestul care explică, cât se poate de bine, natura relației dintre cei doi actori, sărutările schimbate în mașină, în parcare, fiind atât de ”dulci”, încât păreau desprinse din vreun film american, de dragoste.


Doar că Bebe Cotimanis și cea care pare să îi fie amantă în aceste momente nu s-au îndreptat, așa cum era de așteptat, spre casa din Pitești în care locuiesc, ci au mers mai departe, până la barajul Vidraru. Iar acolo, simțind că sunt singuri, fără să vadă că sunt urmăriți de paparazii Spynews.ro, cei doi au dat frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt. Și, ținându-se de mână, plimbându-se pe marginea lacului de acumulare, cei doi s-au fotografiat în tot felul de ipostaze, atât Bebe, cât și Iulia, zâmbindu-și larg în timp ce se țineau în brațe, amândoi ”topiți” de peisajul încărcat de romantism pe care îl aveau în fața ochilor.

Și, chiar dacă nu se uitau prea mult la frumusețea pădurilor din jurul lor, preferând să se privească cât mai mult în ochi, atât Bebe Cotimanis, cât și femeia pentru care pare să fi plecat de lângă soția lui, cea cu care s-a căsătorit în 2014, erau ”încărcați” de energia locului și de prezența celuilalt...

Bebe Cotimanis s-a căsătorit în 2014

În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au decis să se căsătorească în mare secret, după o relație de 14 ani care se soldase cu un băiat care, acum, are 16 ani. ”Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.
Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro