Boss în televiziune, dar cu moravuri îndoielnice! Cum a fost surprins soțul Loredanei Groza, la restaurant? Video paparazzi

+7 click pentru
galerie

Este, în ciuda discreției sale, unul dintre cele mai ”grele” nume din televiziune și, în plus, soțul Loredanei Groza. Și, chiar dacă, de-a lungul vieții, cu siguranță a avut parte de întâlniri la care a fost nevoit să se comporte ca un adevărat lord, atunci când crede că nu îl vede nimeni, își arată, cu adevărat, felul de a fi.

Mai exact, de curând, paparazii Spynews.ro l-au surprins pe Andrei Boncea în timpul prânzului. Astfel, la un restaurant din zona ”bună” a Capitalei, soțul Loredanei Groza a decis să mănânce ceva ”rapid” alături de un amic de-al său. Și a optat pentru o porție de aripioare de pui, cu cartofii aferenți, asezonați cu o salată - probabil - de varză. Un meniu, cu siguranță, delicios.
Doar că, în momentul în care s-a văzut cu mâncarea în fața ochilor, Andrei Boncea a început să înfulece. Cu o poftă care nu a mai ținut cont de bunele maniere sau de elementarele reguli care impun folosirea tacâmurilor, soțul Loredanei s-a dat în stambă. 


Așa că, lăsând furculița pentru salata din care gusta mai răruț, Andrei Boncea a început să mănânce cu mâinile carnea de pui. Și cartofii, la fel, semn că îi era foarte foame... Mai mult chiar, mușcăturile pe care le lua din carnea de pui păreau să fie făcute de-a dreptul sălbatic, iar rămășițele pe care le aduna, în colțul gurii nu păreau să îl deranjeze deloc.
Într-un final, Andrei Boncea și-a astâmpărat foamea și, brusc, s-a transformat într-un ”lord”. Adică și-a amintit că există furculiță, așa că a început să mănânce, prețios, restul cartofilor cât a putut de elegant. Și, apoi, conștincios, s-a șters pe mâini cu șervețelul...

E căsătorit de 20 de ani cu Loredana Groza
Relația dintre Andrei Boncea și Loredana Groza este oficializată încă din anul 1998, el fiind, la acea vreme, mâna dreaptă a patronului televiziunii la care lucra Loredana Groza. În același an, Loredana Groza o naște pe Elena, fiica lor.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro