Atenție, Brigitte! Bulversată de bătaia lui Pastramă, aproape a călcat-o mașina. VIDEO PAPARAZZI

Atenție, Brigitte! Bulversată de bătaia lui Pastramă, aproape a călcat-o mașina. VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

În urmă cu puțin timp, rudele și prietenii lui Florin Pastramă au părăsit secția de Poliție unde au avut loc audieri. După bătaia primită de soțul ei, Brigitte a fost puțin cam bulversată la ieșire, fiind chiar la un pas de tragedie!

Este de înțeles că bătaia încasată de Florin Pastramă a cam bulversat-o pe Brigitte. Bruneta a ieșit din secție val vârtej, cu rudele pe urmele sale. Pare-se că uitând că se află chiar în fața oamenilor legii, Brigitte a traversat, rapid și neregulamentar, și s-a oprit fix când o mașină era să o lovească!

Brigitte, la un pas de accident!

Nu este deloc o zi bună pentru Brigitte. După ce soțul ei a încasat o bătaie care l-a lăsat cu urme vizibile, după ce că a trebuit să stea pe la secția de Poliței și să dea declarații, a mai fost și la un pas de o problemă și mai gravă. În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, care au stat pe urmele celor doi și au urmărit cu mare atenție subiectul, se poate vedea cum Brigitte, însoțită de fratele lui Pastramă și soția acestuia, ies din secție.

Brigitte refuză să dea declarații, fiind foarte grăbită și vizibil afectată de cele întâmplate. Probabil foarte bulversată și cu o puternică dorință de a pleca cât mai repede din acel loc, bruneta a luat drumul unei traversări neregulamentare, care aproape că s-a terminat cum nu se poate mai prost. O mașină trece fix prin fața ei, iar Brigitte tresaltă și face un mare pas înapoi, reușind să evite la milimetru autoturismul care mai că mai avea puțin și o lua pe capotă.

Din fericire, Brigitte nu și-a mai pus în spinare și mai multe probleme, așa că se poate concentra pe situația cu care se confruntă Florin Pastramă, care a încasat o bătaie destul de serioasă, luni după-amiază.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro