De la scandal, la bal! După ce Pastramă a fost bătut, Brigitte a ieșit la o masă în oraș. VIDEO PAPARAZZI

De la scandal, la bal! După ce Pastramă a fost bătut, Brigitte a ieșit la o masă în oraș. VIDEO PAPARAZZI © Captură Video

A avut parte de panică, de suferință, de nervi, de o sperietură și, într-un final, și de puțină... voie bună! Brigitte Sfăt a trăit momente cu adevărat grele luni, după ce soțul ei a fost luat la bătaie și s-a trezut cu niște răni destul de zdravene. Din fericire, mereu puternică, doamna Pastramă a continuat să meargă cu capul înainte și nu a lăsat acest incident să îi taie apetitul... la propriu.

Paparazii Spynews.ro, care au urmărit dintr-aproape situația scandalului în care a fost implicat Florin Pastramă, au surprins-o pe Brigitte în timp ce pleca de Poliție, alături de fratele lui Pastramă, soția lui, dar și Lizeta Haralambie, nașa cuplului Pastramă, prezentă la audieri și în calitate de avocat.

Brigitte a ieșit în oraș după scandalul soțului

Împreună cu apropiații, care au reușit totuși să se deconecteze puțin, Brigitte a ajuns la un restaurant, acolo unde a decis să se delecteze cu de-ale gurii. Nu a fost o ieșire neapărat fericită, întrucât, pe tot parcursul șederii, Brigitte a părut extrem de îngândurată și nu prea a părut să reușească să se bucure de moment.

Florin Pastramă a fost bătut

Nu putem să spunem că nu înțelegem prin ce trece Brigitte. Luni, soțul ei a fost luat la bătaie de niște indivize, în timp ce amândoi vizitau un teren. Au apărut, se pare, niște neînțelegeri, care au degenerat și au dus la violență. În urma altercației, Pastramă s-a ales cu mai multe răni, printre care și la nivelul capului, iar rudele strânse în fața Poliției s-au certat cu cei care îl dădeau pe Păstramă vinovat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro