Bro, ai prins-o bine! Mișcarea! De când a slăbit, Bromania e mai sprinten! Dovada că kilogramele mai puține, te fac să fii mândru de tine!

+4 click pentru
galerie

Când ai câteva kilograme în minus, parcă totul e mai ușor! Sprinten și voios, așa l-au surprins paparazzi Spynews.ro pe Matei Dima, ales Bromania, pe străzile din Capitală!

Și parcă trebuia să scoți taxatorul de bilete, nu alta! Pentru că Bromania a făcut un show de zile mari, iar apariția sa a fost una de senzație. Îmbrăcat lejer, în haine sport, Bromania a ieșit la plimbare alături de câțiva prieteni și, după ce și-a cumpărat o cafea fierbinte, n-au trecut câteva minute că licoarea i-a dat energia necesară pentru o lecție veritabilă de dans, în mijlocul străzii. 

Unu pas la stânga, doi la dreapta și, că parcă în paharul cu pricina s-ar fi aflat alte băuturi aromate, nu alta. E "regele comediei" online și nu degeaba, pentru că Bromania știe cum să îi binedispună pe cei din jur, indiferent de împrejurări. 

Matei Dima, cunoscut ca Bromania, are 32 de ani și s-a născut în Constanța. Este actor și vlogger.  A studiat actoria în America și a devenit cunoscut în România prin intermediul canalelor online, fiind unul dintre cei mai apreciați vloggeri ai momentului. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro