Bunul simţ nu face casă bună cu „Satana”! Victor Piţurcă, gesturi de bădăran într-un mall din Capitală / VIDEO PAPARAZZI

+8 click pentru
galerie

Victor Piţurcă (61 de ani) este, fără îndoială, unul dintre cei mai titraţi antrenori români. Cu toate acestea, de mai bne de un an, cel poreclit „Satana” a rămas şomer. Din lipsă de ocupaţie, „Piţi” îşi omoară timpul aşa cum ştie mai bine: alături de prieteni.

Recent, fostul selecţioner a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la o cafenea de fiţe amplasată într-un mall din Capitală. Alături de Victor Piţurcă s-a mai aflat, printre alţii, şi Viorel Păunescu, bun prieten al acestuia. „Piţi” şi gaşca sa de amici au stat la taclale zeci de minute, iar antrenorul a fost într-o vervă de zile mari. Antrenorul a gesticulat şi a trăncănit de zor.

Din păcate, Victor Piţurcă nu prea are treabă cu bunele maniere. La un moment dat, în timp ce discuta cu oamenii de la masa sa, fostul selecţioner şi-a băgat un deget în nas. Fără să ţină cont de faoptul că se afla într-un loc public şi nici că lângă el erau cei mai buni prieteni, tehnicianul a început să se scobească în organul respirației și al mirosului.

După ce şi-a curăţat nausl, „Piţi” a continuat să vorbească cu amicii săi, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Apoi, la finalul întâlnirii, Victor Piţurcă, Viorel Păunescu şi ceilalţi parteneri de discuţii au plecat spre casele lor.

Citeşte şi: „Zâna” e mămica perfectă! Andreea Marin îi face toate poftele fiicei sale / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: EXCLUSIV! Adevăratul motiv care l-a făcut pe Gică Popescu să se radă în cap! „Baciul” trebuie să ajungă neapărat pe mâinile medicilor!

Până acum, la nivel de club, Victor Piţurcă le-a antrenat pe Steaua, Universitatea Craiova, FCSB şi pe Al Ittihad. Acesta a fost selecţionerul echipei naţionale de tineret al României, dar şi al primei reprezentative.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro