PAPARAZZI / Călin Geambașu, discuții aprinse cu fiul, într-un magazin! Solistul, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată

+3 click pentru
galerie

Călin Geambașu a fost surprins de paparazzi Spynews.ro într-o ipostază cum rar ne este dat să vedem. Artistul de pe scenă se transformă radical atunci când vine vorba despre ființele dragi. 

Călin Geambașu a ieșit la cumpărături alături de fiul său, Davin, hotărât să îi facă toate poftele celui mic. Iată că socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, iar cei doi nu s-au înțeles deloc în privința jucăriilor pe care le vor achiziționa. Fiul voia un anumit model, tatăl nu prea și astfel s-a ajuns la o ceartă de toată frumusețea. Călin Geamabașu s-a înarmat cu mult calm și i-a oferit o lecție de viață fiului său, chiar în magazin, dovedind că este un părinte de toată isprava.

Davin își dorea cu ardoare o anumită jucărie, însă pe imaginile suprinse de paparazzii Spynews.ro se vede cum Călin Geambașu îi spune că trebuie să cumpere jucăria pentru alt copil, pare-se că se aflau la cumpărturi pentru un cadou. Ce să-i faci, copiii sunt copii, iar Călin Geambașu a demonstrat cu vehemență că știe cum să gestioneze situațiile atunci când se confruntă cu câte vreo criză.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro