Când credeam că s-a întors Pământul cu susul în jos, că e începutul sfârșitului... ne-am înșelat! Nu s-a inventat femeia care să îl facă pe el! Nici bine nu l-a lăsat una, că cel mai invidiat Don Juan de România a și combinat-o pe alta!

Părăsit de bruneta căreia i-a cerut să îi facă un copil, Nicolae Guță s-a repliat mai rapid decât o echipă de fotbal italiană în apărare. Așa că, în drum spre București, oprit la Râmnicu-Vâlxcea, manelistul a făcut o nouă victimă.

Inima, corazonul, lui Guță este atât de largă încât au loc acolo mai multe femei decât și-ar fi dorit să aibă chiar și Don Juan. Așa că, după ce Alina i-a dat papucii, manelistul s-a repliat și a avut o întâlnire fierbinte, departe de București, tocmai într-o cafenea din Râmnicu-Vâlcea, el sperând, probabil că va fi ferit de ochii curioșilor sau de indiscreția presei.
Dar, spre ghinionul lui, el a fost zărit, iar câteva fotografii în care pare extrem de intim cu o domnișoară ascunsă de o părăie creem au ajuns pe adresa de pont a redacției Spynews.ro, info@spynews.ro. 
Mai mult decât atât, conform informațiilor primite, după ce s-au bucurat de cafelele servite, manelistul a și ”trecut” la un asalt mai ”decis”, sărutând-o pătimaș pe tânăra cu pricina, ținând-o în același timp strâns de mână. Și, probabil, curând vom afla că Nicolae Guță vrea iarăși să se însoare, pentru că, din gesturile făcute, a dovedit că este, din nou, amorezat până peste cap.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro