Ce a făcut Anda Adam cu o zi înainte de nuntă? Imagini EXCLUSIVE cu artista

Ziua de duminică este una extrem de importantă din viața Andei Adam, ea urmând să spună ”DA” la cea mai importantă întrebare din viața ei, căsătorindu-se cu Sorin, logodnicul ei. Și, pentru că, în ziua nunții, mireasa trebuie să fie cea mai frumoasă femeie, Anda Adam a făcut, cu o zi înainte de nuntă, un drum extrem de important pentru ”marea zi”.


Anda Adam a ieșit la o mică plimbare în compania unei doamne, una din cele mai importante persoane din viaţa ei, nimeni alta decât mama artistei. Cele două au fost surprinse de paparazzii Spynews.ro îmbrăcate lejer, cu fuste vaporoase, vizibil emoţionate pentru evenimentul de mâine. Plimbarea celor două s-a terminat însă destul de repede pentru că Anda și viitoarea mamă soacră au ajuns la un salon de înfrumuseţare!


De cum au ajuns acolo, Anda s-a făcut comodă, a băut un un pahar cu apă, iar apoi s-a așezat în scaunul în care hair-stylistul i-a promis că va face o minune. Stilistul a început proba, dar, după mutriţele Andei, ceva nu a fost chiar pe placul ei, așa că bărbatul a propus, de câteva ori chiar, alte idei de aranjare a părului, niciuna destul de convingătoare pentru frumoasa artistă și pentru nunta acesteia.

Așa că, la un moment dat, vedeta a chemat ”întăririle”, adică chiar pe mama ei. Într-un final, mulțumită pare-se de ceea ce i-a propus până la urmă, Anda a trecut la următoarea ”treabă”. Mai exact, genele, pentru că, în noaptea nunții, cântăreața este decisă să impresioneze pe toată lumea. Căci, vorba aceea, ”doar odată-i mireasă...”, iar totul trebuie să fie fără cusur!

Citește și:

EXCLUSIV! Uite ce deserturi delicioase a pregătit Anda Adam pentru nunta ei

Anda Adam are emoţii mari înainte de nuntă: "Va fi cea mai tare petrecere"

Exclusiv! Am aflat meniul de la nunta Andei Adam! Unele preparate nici nu pot fi pronunţate :)


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro