Ce a făcut Ramona Gabor pe vremea infernală de afară / Video paparazzi

+2 click pentru
galerie

Ramona Gabor reușește să atragă atenția asupra ei indiferent de locul în care se află. Așa s-a întâmplat și astăzi când, pe o vreme pe care nu ai scoate niciun câine afară, Ramona a reușit sîă impresioneze.

Îmbrăcată cu un palton care lăsa la vedere picioarele perfecte pe care le are, Ramona Gabor a ieșit, pentru câteva ore din casă. Și, chiar dacă ploaia îi strica frumusețe de coafură, sora mai mică a Monicăi nu s-a lăsat impresionată și a preferat să renunțe la umbrelă. 

Astfel, surprinsă de paparazzii Spynews.ro chiar când intra în blocul în care locuiește în perioada în care se află în România, mezina familiei Gabor părea să nu fie deranjată de ploaia de afară și să nu se teamă că gentuța de mii de euro care îi atârna pe braț i-ar putea fi stricată de apă. Singura ei supărare, pare-se, a fost că, odată ajunsă în fața imobilului, după ce a sunat la interfon, nu i s-a răspuns destul de repede, ea fiind nevoită să stea câteva secunde în plus și să tremure în frigul pătrunzător care a venit peste noi în această perioadă a anului.
Ramona Gabor se află în România, alături de sora ei, Monica. A ajuns joi, pe 13 aprilie şi a anunţat că va sta în România o săptămână.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro