Ștefan Bănică Jr, surprins imediat după incinerarea Cristinei Țopescu. Ce a pățit, la ieșirea de la IML. VIDEO PAPARAZZI

Ce a făcut Ștefan Bănică Jr., imediat după incinerarea Cristinei Țopescu. Ce a pățit, la ieșirea de la IML. VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Ștefan Bănică Jr. a fost prezent la ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu, ce a avut loc în această după-amiază la Crematoriul Uman din Vitan-Bârzești. Au participat doar rudele și câțiva prieteni apropiați, care au venit să îi aducă un ultim omagiu regretatei jurnaliste. 

Ștefan Bănică Jr. a ajuns la crematoriu cu doar câteva minute înainte de ceremonie și a adus un buchet de trandafiri albi, în memoria Cristinei Țopescu. După ce s-a terminat totul, artistul a urcat în mașină, dar nu înainte de a fi pus într-o situație mai puțin obișnuită. Înainte de a intra în automobil, Ștefan Bănică Jr. s-a curentat când a încercat să ajute o femeie să coboare din mașină. Artistul a zâmbit elegant, apoi a intrat în autombilul condus de șoferul personal.

Când a fost adus la destinație, șoferul lui Ștefan Bănică Jr. a lăsat mașina în garajul imobilului unde locuiește artistul, iar pe imagini s-a putut observa și pachetul pe care l-a primit acesta după incinerarea Cristinei Țopescu.

Astăzi a fost cea mai neagră zi pentru familia Cristinei Țopescu. De departe cea mai afectată de cele întâmplate a fost mama jurnalistei, Rodica Țopescu, care a fost condusă în incinta crematoriului de către Andreea Berecleanu. Prezentatoarea tv i-a fost alături mamei Cristinei Țopescu pe tot parcursul ceremoniei, în încercarea de a-i mai alina durerea provocată de pierderea fiicei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro