Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro

Un Don Juan desăvârşit, Cătălin Căţoiu a rupt inimile multor femei şi nu par să fi obosit deloc. Cum cel mai bun prieten al lui se află de câteva luni pe patul de spital, Cătălin încearcă să treacă peste această suferinţă şi să gândească pozitiv.


Paparazzii Spynews.ro l-au surpins în urmă cu câteva zile pe celebrul actor în timp ce se bucura de frumoasele zile de vară la o terasă de fiţe din Capitală, unde a mers pentru a lua masa cu nişte prieteni.


Chiar dacă părea o întâlnire între prieteni, Cătălin şi amicul lui poartă o discuţie destul de seriosă, până în momentul în care partenera prietenului revine la masă, când apele par să se mai liniştească. Nici celebrul actor nu a veni singur la restaurant, ci însoţit de patrupedul său, care a stat cuminte sub scaun până la finalul întâlnirii.


Cătălin Cățoiu este cel mai bun prieten al lui Gabriel Cotabiță şi a suferit un adevărat şoc atunci când artistul a suferit atacul cerebral. ”Nu îmi găsesc cuvintele, nu pot spune nimic, nu îmi adun gândurile”, au fost cuvintele pe care ”Țeavă” le-a spus în momentul în care, contactat de reporterii Spynews.ro, a fost întrebat de Cotabiță. 

Citeşte şi:

Cel mai bun prieten al lui Cotabiță, distrus de vestea primită! ”Așteptăm evaluarea cu sufletul la gură”

E trecut de 50 de ani, dar tot aspirator de femei a rămas! Imaginile cu celebrul Don Juan vorbesc de la sine


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro