Ce face Diana Munteanu în timp ce Liviu Vârciu tânjește la formele ei? Video paparazzi

+4 click pentru
galerie

În timp ce Liviu Vârciu tânjeşte după formele ei, Diana Munteanu petrece momente de relaxare în compania celui mai important bărbat din viaţa ei, iar paparazzi Spynews au dovada. Şarmantul artist are motive bune de gelozie.

Frumoasa prezentatoare Diana Munteanu este o femeie cu adevărat împlinită şi fericită atunci când îşi petrece timpul în compania lui. Şi nu, nu este Liviu Vărciu. Este vorba despre David, puştiul de şapte ani al Dianei. Cei doi petrec aproape tot timpul liber pe care îl au la dispoziţie. Chiar dacă frumoasa prezentatoare nu prea îşi afişează fiul, acum câteva zile au surprinsi în plină acţiune de paparazzii Spynews.ro. Cum vremea de afară nu le-a dat prea multe soluţii, Diana şi fiul ei au ales ca loc de distracţie şi relaxare un mall din Nordul Capitalei, acolo unde cei doi s-au distrat de minune. Cei doi profită la maximum de timpul petrecut împreună şi înceracă pe cât posibil să se simtă bine oriunde s-ar afla. Aşa că cei doi au transformat terasa unui restaurant în locul de joacă perfect.
La un moment dat senzuala prenzentatoare şi-a demonstrat abilităţile şi îndemânarea la kendama (Kendama este un joc de îndemânare cu origine japoneză), jocul preferat al micuţului. Totul s-a petrecut sub privirile pline de uimire a clienţilor din restaurant. Doar telefonul mobil al vedetei le-a putut întrerupe momentele de joacă. Foarte înteresată de mesajele primite şi captată de conţinutul telefonului Diana s-a aşezat la masă ignorând tot ce se întâmplă în jurul ei.
Diana Munteanu, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist dinamovist Claudiu Niculescu, de care s-a despărțit în urmă cu doi ani. Mariajul lor a durat 7 ani. Cei doi au împreună un copil. În prezent, vedeta este implicată în proiecte de televiziune.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro