Ce face Smiley pentru a o impresiona pe Gina Pisol? Avem DOVADA

+4 click pentru
galerie

Relația dintre Smiley și superba Gina Pistol este, probabil, cea mai comentată în acestă perioadă, cu atât mai mult cu cât niciunul nu recunoaște public că ea există, chiar dacă au fost surprinși în ipostaze grăitoare în această direcție.

Cu toate acestea, de ceva vreme, în viața lui Smiley lucrurile par să se așeze, încet-încet. Mai exact, zilelel trecute, surprins de paparazzii Spynews.ro, celebrul artist a dovedit că face, în sfârșit, lucruri care, cu siguranță, ar impresiona orice femeie și, deci, nici Gina nu ar rămâne rece. Astfel, cântărețul a fost surprins în timp ce ieșea de la un salon de înfrumusețare, salon la care, pare-se, și-a îngrijit părul, Smiley fiind, cu pletele în vând, o apariție care demonstrează că și bărbații au grijă ca podoaba capilară să fie în perfect ordine.
Aștfel, cu ”vârfurile” tunse, cu părul șamponat, cu volumul asigurat, Smiley a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare și, în momentul în care a terminat conversația cu amicul său, a luat-o la fugă, cu pletele în vântg, spre mașină. Acolo însă a întâmpinat câteva probleme, bolidul artistului fiind ”prins” între alte două mașini parcate foarte aproAPE, Smiley chinuindu-se minute bune să o scoată de acolo.
Despre Gina Pistol şi Smiley

Gina s-a născut pe 9 decembrie 1980. Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy. În prezent, ea prezintă emisiunea "Chefi la cuţite", iar în viaţa personală s-ar iubi cu Smiley, relaţie pe care nu a confirmat-o în mod oficial.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro