Ce face Tuncay în așteptarea DIVORȚULUI de Andreea Marin / Paparazzi

+5 click pentru
galerie

De când este în divorț de Andreea Marin, Tuncay Ozturk pare să petreacă din ce înc e mai mult timp la birou, chiar dacă, în fapt, nu prea mai are atât de multă treabă acolo, ca fizioterapeut. Și, pentru a nu se plictisi prea tare, alături de el sunt câțiva amici de-ai săi.

Andreea Marin și Tuncay se îndreaptă spre inevitabilul divorț, cei doi urmând să se prezinte în fața instanței chiar cu o zi înainte de Valantine`s Day, urmând, fiecare, să prezinte magistraților motivele care au condus la mediatizata despărțire a lor. Iar până atunci, pare-se, Tuncay Ozturk încearcă să își umple timpul cum poate el mai bine. Astfel, într-una dintre serile trecute, viitorul fost soț al ”Zânei” a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce, alături de câțiva prieteni de-ai săi stătea de vorbă la birou, zâmbind și povestind cu aceștia ore bune, fără să dea niciun semn că ar vrea să plece spre casă. Îmbrăcat lejer, într-o cămașă bleumarin și cu mânecile suflecate până la cop, fizioterapeutul turc părea totuși cam agitat, el plimbându-se, fără oprire, de-a lungul întâlnirii pe care o avea cu ceilalți bărbați din biroul său.
Andreea Marin: ”Raporturile dintre noi, grav şi iremediabil afectate”
"M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei imcompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiunea implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familiei nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate. Faţă de toate cele expuse mai sus, vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost fondată", a scris Andreea Marin în motivarea divorţului. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro