Ce înseamnă să fii vedetă! Marcel Pavel a încălcat mai multe reguli de circulaţie, dar a fost iertat de poliţişti! / VIDEO PAPARAZZI

Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români. © Facebook

Ajuns la 57 de ani, Marcel Pavel este o adevărată bestie atunci când se află la volan. Îndrăgitul cântăreţ nu ţine cont de reguli, iar totul pare o joacă pentru el.

Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Marcel Pavel în timp ce a încălcat mai multe reguli de circulaţie. Aflat la volanul bolidului său, artistul şi-a făcut de cap pe străzile intens circulate ale Bucureştiului. În timp ce şofa, celebrul bărbat a vorbit tot timpul la telefonul mobil. Nu, nu a folosit sistemul handsfree, ci a stat cu telefonul la ureche.

Poliţiştii rutieri l-au observat şi l-au tras pe dreapta. Degeaba! După ce au aflat cu cine stau de vorbă, oamenii legii l-au lăsat să plece, fără să-i aplice vreo sancţiune, aşa cum prevede Codul Rutier în vigoare.

După ce a scăpat de poliţişti, Marcel Pavel a început o nouă conversaţie telefonică. Pentru ca tacâmul să fie complet, artistul a trecut pe culoarea roşie a semaforului, iar apoi a mers pe linia de tramvai, pe contrasens, şi i-a tăiat calea unui mijloc de transport care rula pe şine.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din România. La începutul anilor 2000, albumul „Frumoasa Mea” a fost vândut în peste 250.000 de exemplare, fapt pentru care i s-a acordat Discul de Platină. În cariera sa, artistul a colaborat cu numeroase personalități precum Monica Anghel, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Nico, Laurențiu Cazan, Elena Cârstea, soprana Mihaela Stanciu, soprana Irina Iordăchescu, soprana Crina Zancu, Toto Cutogno şi Boney M.

Marcel Pavel este căsătorit cu Violeta, împreună cu care are trei copii: Richard (19 ani), Sasha (16 ani) şi Ioana Iuvenalia (3 ani).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest