Ce mănâncă Bianca Drăgușanu într-un restaurant de fițe? Imagini BOMBĂ cu vedeta aflată la dietă

+8 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit, de curând, ziua de naștere și, evident, cu ocazia aceasta, a ”călcat strâmb” în ceea  ce privește dieta, răsfățându-se cu tot felul de dulciuri și alte bunătăți.

Acum însă, pare-se, Bianca Drăgușanu este decisă să ”rezolve” problema excesului alimentar pe care l-a făcut de ziua ei de naștere. Așa că, frumoasa prezentatoare tv a fost surprinsă, imediat după aniversarea ei în timp ce merge într-unul dintre restaurantele de fițe ale Capitalei. Și, după ce a petrecut câteva minute prin mașina ei, Bianca a început să caute, frenetic, ceva acolo, în timp ce butona telefonul. Culmea, nu căuta vreun încărcător sau vreun ruj, ci un măr verde. Pe care, imediat ce l-a găsit, a ieșit din mașină, vorbind la telefon, și s-a îndreptat spre restaurantul de lux, din Nordul Capitalei, în care voia să petreacă timpul. 


S-a așezat la masă, vorbind în continuare la telefon, i-a fost adusă o apă - plată, evident - și Bianca, cu mușcături mici, delicate, și-a luat prânzul pe care și-l cumpărase din afara localului. ȘI, din când în când, ca o adevărată divă, își mai tampona buzele bine prelucrate de esteticien cu câte un șervețel, așa cum ar fi făcut și în cazul în care ar fi mâncat - să spunem - niște paste cu mult, mult sos.

Controverse cu privire la silueta Biancăi Drăgușanu 
În septembrie 2016, Bianca Drăgușanu a mers la clinica privată la care avea programată nașterea prin cezariană, ea fiind, pe atunci, în termenul potrivit pentru a aduce pe lume fiica la care visa de atât de multă vreme. Iar apoi, cu emoțiile de rigoare, Bianca a intrat în sala de nașteri pentru a suporta cezariana și a născut o fetiță perfect sănătoasă de 50 de cm și 3250 de grame. ”Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum. E viața mea! Și când plec de acasă pentru o oră am un gol în stomac, e de nedescris senzația pe care o trăiesc. Chiar dacă o las pe mama cu ea, eu sunt mega-agitată, mă gândesc doar la ea. E suflețelul meu, mic și inocent”, ne-a spus, pe atunci, Bianca Drăgușanu. Imediat după naștere însă, pentru că avea o siluetă pentru care multe modele ar face și crimă, s-a tot speculat că ar fi apelat la o mamă-surogat, lucruri infirmate cu tărie de vedetă.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro