Ce nu a mai apucat Cristina Țopescu să facă înainte să moară. "Regret că nu mai poate, că nu mai e printre noi"

Ce nu a mai apucat Cristina Țopescu să facă înainte să moară. "Regret că nu mai poate, că nu mai e printre noi" © spynews.ro

Cristina Țopescu a murit prematur, la doar 59 de ani. Jurnalista s-a stins în propria locuință, din cauze încă necunoscute, înconjurată de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei.

Jurnalista și-a dedicat toată viața salvării și protejării animalelor. Marius Marinescu, un bun prieten de-al Cristinei Țopescu a dezvăluit care a fost lucrul pe care jurnalista își dorea cu ardoare să-l rezolve. Din păcate, nu a mai reușit. Moartea subită a Cristinei Țopescu a lăsat un gol imens în sufletele apropiaților, care nu își explică cum s-a petrecut o asemenea tragedie. 

"Cristina Țopescu avea o expertiză extraordinară, a mers de mai multe ori în Parlamentul European să susțină drepturile animalelor. Am primit răspuns acum, pe data de 21 ianurie o să mergem în Parlamentul European, regret că nu mai poate merge și ea că nu mai este printre noi. A rămas să o sun când aveam un răspuns. Deviza vieții Cristinei Țopescu era nimic pentru mine, totul pentru animale. Ea și-a dedicat viața acestor necuvântătoare, regret că nu mai este printre noi.", a declarat Marius Marinescu, pentru Spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro