Ce s-a ales din fraţii Ilie! Adrian e model, Sabin este vai de el / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Adrian Ilie, fostul star al fotbalului românesc. © Hepta

Incredibil, dar adevărat! Diferenţa dintre Adrian şi Sabin Ilie este ca de la cer la pământ. Deşi amândoi au jucat fotbal la cel mai înalt nivel, doar unul singur reuşeşte să se menţină într-o formă de ividiat. În timp ce „Cobra” arată impecabil, fratele său mai mic a ajuns de nerecunoscut.

Recent, însoţiţi de câţiva prieteni, cei doi olteni au mers la un restaurant de fiţe din Capitală. Îmbrăcat ireproşabil, Ilie cel mare i-a dat clasă fratelui său. Cu multe kilograme în plus, Sabin a ieşit în oraş îmbrăcat în trening şi a sudat ţigările.

„Cobra” nu a punctat doar fizic şi vestimentar! El i-a dat clasă lui Sabin şi la capitolul auto. Adrian Ilie are o maşină de lux, în timp ce fratele său se deplasează cu taxiul. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Pe plan sentimental, Adrian Ilie este un bărbat împlinit. El este căsătorit cu Dana. Cei doi şi-au unit destinele în vara anului 2002, pe vremea când „Cobra” evolua la Valencia. Dana şi Adrian sunt părinţii unei fete care poartă numele Milana.

În schimb, după ce a avut un mariaj eşuat alături de celebra Leta, Sabin Ilie şi-a refăcut viaţa alături de sora lui Iulian Miu, un fost fotbalist important al Stelei. Ex-atacantul şi Magdalena Miu au împreună un copil. Deşi a strâns din fotbal aproximativ 5 milioane de euro, Sabin şi-a tocat banii în aproximativ patru ani. Mai mult, şi-a vândut maşinile de sute de mii de euro. Sabil este recunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro