Ce și-a cumpărat un artist celebru după ce a fost anunțat codul portocaliu de ger? Viciul lui este ”în siguranță” / Video paparazzi

+6 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi pare că a reușit să rezolve, în plin cod portocaliu, problemele presante pe care le avea și, chiar mai mult, să își asigure ”liniștea” pentru zilele acestea.

Mai exact, zilele trecute, când s-a așternut, cu adevărat, gerul și ninsoarea deasupra Bucureștiului, Vali Crăciunescu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi a luat o decizie dificilă. Mai exact, în nebunia provocată de iadul alb, el a urcat în mașină și a dat o fugă până la mall pentru a facă cumpărături deosebit de importante. Astfel, întâi, într-un hipermarket, Vali Crăciunescu a cumpărat cele necesare traiului de zi cu zi, apoi s-a îndreptat spre un chioșc de la care și-a cumpărat o husă nouă, mai rezistentă, pentru telefon, gândindu-se probabil că, la cât e de riscant mersul pe jos, smartphone-ul păe care îl are trebuie protejat cât mai bine.


Apoi, pentru că a fost anunțat ger și vreme urâtă penjtru tot restul săptămânii, Vali Crăciunescu a mers într-un magazin dedicat produselor din tutun. Iar acolo, uimind puțin vânzătoarea, a cerut mai multe pachete de tutun, Crăciunescu fiind adeptul țigărilor ”fabricate” cu mâna lui, asigurându-și astfel o rezervă impresionantă și suficientă, probabil, pentru următoarea perioadă. 
Încântat de cumpărăturile făcute, Vali Crăciunescu a ieșit, într-un final, din mall și, înfruntând vijelia cu stoicism, s-a îndreptat cu pasul liniștit către mașină, așezându-și cu grijă punga cu lucrurile cumpărate pe bancheta din spate, plecând apoi spre casă.
La 44 de ani, Vali Crăciunescu a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu iubita lui, Irina. Artistul i-a oferit mai multe inele celei lângă care visează să trăiască toată viața.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro