Cine este bărbatul care îi face toate poftele Brigittei Sfăt? Nu, nu este Ilie Năstase / Video paparazzi

+12 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt pare să aibă din ce în ce mai multe probleme cu Ilie Năstase, soțul ei fiind acuzat, mai nou, că ar fi cauza stresului car ei-a declanșat o boală cât se poate de neplăcută. Cu toate acestea, pare-se, în viața timișorencei există un bărbat care reușește să nu o... supere.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, în timp ce avea ceva treabă prin oraș. Și, cum nu prea îi place să fie singură, soția lui Ilie Năstase a cerut asistența unui bărbat. Iar acesta a fost mai mult decât serviabil cu frumopasa timișoreancă. Astfel, după ce s-au plimbat ore bune prin oraș, iar Brigitte a rezolvat câteva comisioane, iar  cu pricina s-a dat peste cap pentru a aranja plăsuțele în portbagajul bolidului condus de soția lui Ilie Năstase, cei doi au ajuns la o clinică medicală renumită.


Acolo, după ce a petrecute câteva zeci de minute, Brigitte a ieșit din clinică și, fără să stea prea mult pe gândfuri, a mers la mașină și s-a instalat pe locul șoferului. Mai mult, a scos-o din parcare și, brusc, a apăsat frâna. Și-a amintit că, probabil, uita să îl ia pe amicul ei, cel care a fost atât de serviabil cu ea de-a lungul întregii zile și care a și însoțit-o la clinica cu pricina. Și, spre amuzamentul paznicilor care îi admirau formele perfecte, Brigitte a oprit mașina și, în mijlocul parcării, l-a așteptat pe bărbatul cu pricina, acesta apărând din clinică, fără să se grăbească. Zâmbindu-i, a urcat în mașină și, împreună, au plecat spre casa...

Brigitte a recunoscut că are o boală gravă

„Sunt într-o situaţie foarte urâtă din cauza soţului meu. M-am îmbolnăvit. Pe bază nervoasă am făcut psoriazis. Fac tratament şi nu am mai ieşit din casă din cauza asta.  Am fost sfătuită de medici să încerc să nu mă mai supăr ca să nu se agraveze boala, motiv pentru care am încercat să stau departe de Ilie, să nu mă mai întâlnesc cu el. Din ianuarie de la Revelion eu nu am mai vorbit cu el pentru că, sinceră să fiu, m-am cam săturat de situaţia asta tensionată”, a declarat presei Brigitte Sfăt.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro