Cine o consolează pe Claudia Pătrășcanu după separarea de Gabi Bădălău. Bruneta are companie bună la ceas de seară. VIDEO PAPARAZZI

Claudia Pătrășcanu a renăscut, din propria cenușă, după divorț! Vedeta a înflorit și pare mai hotărâtă ca oricând să își schimbe viața, singură, alături de cei doi copii frumoși pe care îi are.

În urmă cu câteva luni, un mesaj plin de amărăciune șoca pe toată lumea: divorțează. Claudia Pătrășcanu și-a anunțat separarea de Gabi Bădălău prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, prin care îl acuza de trădare și minciună. Toți i-au văzut un cuplu extrem de sudat, dar iată că realitatea lor era alta.

A urmat o perioadă de vindecare, în care Claudia Păstrășcanu a preferat să își lingă rănile departe de ochii lumii, dar iată că acum s-a întors mai puternică decât oricând. Iar dovadă că artista e total schimbată sunt imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro. La ceas de seară, Claudia Pătrășcanu și-a strâns o adevărată echipă de consolare, formată din două bune prietene, alături de care a ieșit la o pizzerie din Capital pentru a lua cina. Cel mai probabil, artista a primit câteva sfaturi și și-a descărcat sufletul în fața oamenilor dragi, apoi au stabilit în detaliu următoarea ieșire ca între fete.

Îmbrăcată lejer, Claudia Pătrășcanu a apărut zâmbitoare și detașată, semn că ce a fost mai greu a trecut și acum este pregătită să lupte la tribunal pentru copiii ei, care în prezent locuiesc alături de ea, la Constanța. Recent, Claudia Pătrășcanu a lansat și o piesă nouă, intitulată "Tată de duminică", în care își spune curajoasă povestea din mariajul cu Gabi Bădălău, una din păcate, a a fost destul de tristă în ultima vreme.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro