Ciprian Marica a fost pus într-o situație penibilă! Cum a fost fostul căpitan al Naționalei salvat de nevastă / Video paparazzi

+4 click pentru
galerie

Ciprian Marica este, cu siguranță, unul dintre fotbaliștii care nu duc lipsa banilor, cu atât mai mult cu cât, pe când era activ ca sportiv, câștiga milioane de euro pe terenul de fotbal. Cu toate acestea, de curând, fostul căpitan al naționalei României a pățit-o...

Zilele trecute, Ciprian Marica a avut poftă de răsfăț. Așa că, pentru a o scuti pe frumoasa lui soție de muncă, a dat o fugă la restaurant, Doar că, acolo, pare-se, a trecut prin momente mai mult decât dificile.
Mai exact, paparazii Spynews.ro l-au surprins pe fotbalist chiar când voia să plece de la restaurantul cu pricina. Doar că, înainte, ar fi trebuit să plăească nota consumației. Și, spre surpriza lui, fostul căpitan al Naționalei a constatat că nu are suficienți bani la el. Din fericire, pare-se, în ajutor i-a sărit imediat Ioana, partenera lui de viață care, solicitată în regim de urgență, a plecat de acasă și i-a adus, așa cum se poate și observa, o sumă de bani destul de mare, dar suficientă pentru ca Ciprian Marica să își poată plăti cele comandate. 
Astfel, după ce a parcat în mare viteză, Ioana Marica a intrat în restaurantul de fițe în care era soțul ei, cu banii în mână și, după un minut sau două, cei doi au ieșit împreună, semn că problema financiară a fost rezolvată. Și, cum Marica ajunsese la restaurant singur, iar Ioana a mers doar pentru a-l salva pe fostul fotbalist de o situație cel puțin penibilă, cei doi au urcat, fiecare, în mașina lui și s-au îndreptat spre casă.

Ciprian Marica are un băiat
Ciprian Marica, pe numele din buletin Ciprian Andrei Marica, s-a născut pe 2 octombrie 1985, în București. El este un fotbalist român retras din activitate, care a evoluat pe postul de atacant. Marica a jucat și 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 și pentru care a marcat 25 de goluri. Fostul sportiv a devenit tătic pentru prima dată la începutul lunii noiembrie 2016. Cea care i-a dăruit un băieţel e partenera lui de viață, Ioana.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro