Obrazul subţire cu cheltuială de ţine! Cornel Dinu şi-a scos ceasul de aur la înaintare să se fălească în faţa prietenilor / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Cornel Dinu o duce excelent şi se bucură cum nu se poate mai bine de pensie. Atunci când nu apare la televizor pentru a comenta cele mai fierbinţi subiecte din sport, Cornel Dinu se relaxează cum ştie el mai bine.

Fostul fotbalist a fost surprins de paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, într-o zi obişnuită, la masă, în oraş. Alături de unii dintre prietenii săi, Cornel Dinu pare că se simte excelent şi că petrece timp de calitate.

În plus, Cornel Dinu se respectă cum nu se poate mai bine. Chiar dacă era o zi obişnuită, Cornel Dinu nu a renunţat la costum şi, cu atât mai mult, la ceasul de aur pe care îl purta la mână. Lui Cornel Dinu îi place să se respecte şi, de fiecare dată când apare în spaţiul public, îmbracă cele mai bune ţinute.

Cornel Dinu, îndurerat de pierderea soţiei

Cornel Dinu a trecut prin momente grele, în urmă cu câţiva ani, atunci când şi-a pierdut soţia, astfel că acum încearcă să profite chiar şi de micile plăceri ale vieţii pentru a încerca să-şi readucă zâmbetul pe chip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro