CRBL nu are liniște! Cum a fost surprins de paparazzii Spynews.ro / Video

+4 click pentru
galerie

CRBL a început anul în forţă! După o perioadă în care a stat departe de ochii presei, artistul a revenit în prim-plan. Paparazzii Spynews.ro au reuşit să-l surprindă pe cântăreţ mai neliniştit ca oricînd.

Celebrul bărbat a aşteptat ca Sărbătorile să treacă şi a dat iama prin magazinele unui mall din Capitală. Însoţit de cele mai dragi fiinţe din viaţa sa, dar şi de câţiva amici, artistul s-a dus val-vârtej înntr-o prăvălie specializaă în vânzarea gadgat-uri. CRBL s-a uitat minute bune la câteva telefoane mobile, însă cel mai mult a zăbovit în faţa unei genţi pentru tabletă. Până la urmă, cântăreţul a decis să nu achiziţioneze accesoriul şi a ieşit la o ţigară. La adăpostul unei şepci şi a unui geci de iarnă, CRBL a sperat că nu va fi recunoscut. Degeaba! Artistul a fost reperat de fani şi a fost nevoit să le ofere acestora selfie-uri de colecţie.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut cu numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. A devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. Și-a început cariera solo în 2010 cu piesa „Românu' n-are noroc”. În prezent, printre altele, CRBL este jurat al emisiunii-fenomen „Next Star” prezentată de Dan Negru şi difuzată de Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro