VIDEO PAPARAZZI / Au minţit sau nu câştigătorii "Asia Express"? Avem filmarea care spune totul despre ei!

+5 click pentru
galerie

Toţi sunt convinşi că CRBL şi Oase sunt prieteni dintotdeauna! Însă, au minţit sau nu câştigătorii sezonului 2 din "Asia Express"? Imaginile surprinse de Paparazzi Spynews nu mai au nevoie de cuvinte, dat fiind faptul că arată tot despre ei!

CRBL a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunţat că pleacă pe Drumul Elefantului împreună cu Oase, căci nu mulți erau cei care ştiau cine este, cu ce se ocupă şi, mai ales, ce prietenie îi leagă. 

Ei bine, CRBL şi Oase sunt prieteni de aproximativ 15 ani, au dansat împreună şi amândoi se fac "vinovaţi" pentru fenomenul Kendama din România. Într-adevăr, câştigătorii "Asia Express" nu au minţit în ceea ce priveşte prietenia care îi leagă.

Paparazzi Spynews i-au surprins împreună, în public, atunci când credeau că nimeni nu îi vede. Ionuţ Dongo, cunoscut ca "Oase", este prietenul cel mai bun al lui CRBL. Orice fac, fac împreună! De data aceasta, au fost surprinşi de Paparazzi Spynews la o benzinărie din Capitală, după un drum cu maşina, în care păreau extrem de relaxaţi. 

S-au dat jos din autoturism şi, unul în spatele celuilalt, au intrat în benzinărie, au ales produsele de care aveau nevoie, au scos banii şi au zâmbit. Când cumpărăturile au luat sfârşit, nu au uitat să fie cetăţeni model! 

Nu spunem asta degeaba, ci pentru că Oase şi CRBL au aruncat toate resturile la coşul de gunoi din faţa benzinăriei şi au pornit din nou la drum, împreună. 

Împreună, împreună, împreună! Da, da! E clar că prietenia lor este una extrem de specială şi, pentru că nu mulţi întâlnesc de-a lungul vieţii o persoană care să le fie alături la bine şi la rău, mai bine de 10 ani, aşa cum este cazul lor, Oase şi CRBL, sunteţi norocoşi!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro