Cristi Chivu fumează ca un șarpe! Cică se pregăteșete de mișcare, dar pufăie fără oprire

Cristi Chivu s-a lăsat de fotbal, dar, susține el, duce în continuare o viață sănătoasă, presărată din plin cu ieșiri sportive. Dar, am spune noi, nu e totuși de dat exemplu, pentru că, să fim sinceri, fumează cam.... mult.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Cristi Chivu în timp ce, plin de energie, se pregătea de puțină mișcare. Astfel, îmbrăcat sport, fostul căpitan al ”Naționalei” a mers într-unul dintre parcurile bucureștene pentru o partidă de tenis organizată pe terenurile special amenajate de acolo.

Ajuns puțin mai devreme, fostul fotbalist a ”sprijinit” puțin gardurile din preajma terenurilor de tenis, iar apoi, de plictiseală, a decis că etse cazul să își facă ”încălzirea” în vederea efortului pe care urma să îl depună.

Așa că, fără să stea pre amult pe gânduri, a scos o țigară din buzunar, bricheta, a aprins-o și, cu nesaț, a terminat țigara din doar câteva fumuri.


Apoi, cu plămânii bine ”afumați”, fostul jucător de fotbal a intrat pe terenul de tenis și, cu racheta în mână, a jucat tenis mai bine de 30 de minute, exersând la greu câteva lovituri mai dificile.

Citește și:

Cristi Chivu, imagini rare! Ştim de ce femeile îl consideră bărbatul perfect!

Cristi şi Adelina Chivu, şapte ani de căsnicie: "La mulţi ani, dragostea mea!”

Fericire pură! Adelina şi Cristi Chivu, un cuplu de nota 10!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro