Cristian Boureanu, atent din cale afară cu Laura Dincă! Cum a fost surprins fostul politician alături de viitoarea mămică / Video paparazzi

+5 click pentru
galerie

Cristian Boureanu este, cu siguranță, un bărbat îndrăgostit până peste cap. Și, am spune noi, are și toate motivele. Laura Dincă, partenera lui de viață este frumoasă din cale afară, este simpatică și, cel mai important, i-a dovedit fostului politician că îi este alături în orice situație.

Zilele trecute, de dimineață, Cristian Boureanu și Laura Dincă păreau să aibă foarte multă treabă. Dar, cum nicio dimineață nu poate fi perfectă fără o cafea, fără un ceai, cei doi au oprit în zona de fițe a Capitalei și, fără să stea pe gânduri, au intrat în cea mai aglomerată cafenea din zonă și s-au așezat la masă. Acolo, cei doi au profitat din plin de înghesuială, stând atât de apropiați unul de celălalt încât se puteau înțelege și în șoaptă, conversația lor, deși puțină, fiind evident una extrem de caldă. Și, normal, atent din cale afară, Cristian Boureanu i-a arătat Laurei Dincă că știe cum trebuie să se comporte cu o femeie care își dorește să devină mamă cât de curând.


”Laura își dorește să devină cât mai repede mamă. A discutat despre asta și cu iubitul ei, iar Cristi, din ceea ce am înțeles, a fost mai mult decât încântat de idee. Mai mult, Cristi simte că este încă tânăr și vrea să aibă un al doilea copil, iar Laura este marea lui iubire”, ne-a spus o sursă apropiată de cuplul format între Cristi Boureanu și Laura Dincă.
De altfel, Laura a și confirmat, deja, subtil sarcina. Astfel, potrivit filmuleţului postat pe contul ei, tânăra blondină a ieşit la masă cu Cristian Boureanu şi şi-au comandat mai multe feluri de mâncare, semn că proaspăta gravidă are deja pofte. Un alt lucru care i-a dat de gol a fost un emoticon pus special de Laura Dincă în dreptul farfuriilor cu mâncare. Iubita lui Cristian Boureanu a folosit un emoticon care arată o familie: doi părinţi şi un copil. 
Cristian Boureanu, arestat două luni pentru ultraj
În seara zilei de 8 iunie a anului trecut, Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prins mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Între timp însă, polițistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare și, în plus, are deschis și un dosar penal pentru faptele sale. După cea fost eliberat, spare-se, Cristian Boureanu a decis să se căsătorească cu Laura Dincă, eveniment care, probabil, va avea loc imediat după ce se va lămuri situația lui juridică. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro