Cristina Rus, ”gospodină” cu stil! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în timp ce se spetea cu ”gătitul”, îmbrăcată ca o divă

Cristina Rus pare să fie gospodina cea mai descurcăreață din showbiz. Nu, nu are nevoie de menajere sau bucătărese pentru a-și răsfăța soțul, controversatul om de afaceri Dragoș Bvîlteanu, ci doar, ca o adevărată divă, se îmbracă frumos și iese din casă.

Mai exact, zilele trecute, fosta cântăreață s-a îmbrăcat cum știe ea mai bine, adică în haine care ar face-o invidioasă și pe Coco Chanel, doar taiorul, croit impecabil, și gentuța valorând bine peste 10.000 de eur, accesoruiile purtate dublând valoarea de mai sus, și a ieșiut din casă decisă să rezolve problema mâncării.
Așa că, după ce s-a suit în bolidul ei de câteva zeci de mii de euro, fosta cântăreață s-a îndreptat spre mall. Iar acolo, după ce s-a plimbat puțin, Cristina s-a îndreptat spre zona restaurantelor și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a dus la unul cu specialități asiatice și a făcut o comandă babană. Apoi, obosită după atât de mult gătit, a plătit totul și a plecat, grăbită spre casă, decisă să îi ofere soțului ei și copiilor lor, mâncarea caldă pe care aceștia o așteaptă de la ”gospodină”.
Dar, să fim sinceri, ce ne-am fi așteptat, având în vedere că artista este cunoscută și ca soția unui om de afaceri care s-a îmbogățit enorm de pe piața de capital? Și care, acum, este suspectat că a dat o "gaură" de 13 milioane de euro, Dragoş Bîlteanu fiind acuzat de procurori de delapidare, spălare de bani şi manipulare a pieţei de capital.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro