Cu ”iubi” închis, Diana Gureșoaie a ajuns la pușcărie! Imagini SENZAȚIONALE cu ”fashionista”, la Jilava, încărcată cu pachete

+4 click pentru
galerie

Condamnată în celebrul dosar ”Prostituție în showbiz”, iar ulterior transformată în ”fashionistă”, Diana Gureșoaie pare să nu treacă prin momente prea ușoare în această perioadă. Iar asta pentru că, după cum spune chiar ea, îndrăgostită până peste cap, ”fashionista” se vede nevoită să stea ”la coadă” pentru a-și vedea jumătatea.

Însoțită de o altă amică bună de-ale sale, condamnată și ea în dosarul ”Prostituție îîn showbiz”, Diana Gureșoaie s-a prezentat, zilele trecute în fața porții Penitenciarului Jilava. Îmbrăcată în negru, cu un cercel care ieșea în evidență, însoțită de Georgiana Constantin, Diana a petrecut în fața închisorii ore bune. Și, pare-se, nu a așteptat degeaba, pentru că, alături de amica sa avea o întâlnire cât se poate de importantă. Și, presupunem noi, și cât se poate de dulce, cu atât mai mult cu cât tânăra vedetă era ”încărcată” cu plăsuțe, care mai de care mai pline cu tot felul de bunătățuri, toate destinate bărbatului pe care, probabil, fashionista îl iubește suficient pentru a face un asemenea sacrificiu.
Fumând țigară de la țigară, Diana părea să fie tot mai obosită de așteptarea chinuitoare în fața ușii Penitenciarului de la Jilava. Iar Georgiana Constantin, îmbrăcată la fel de simplu, machiată, la rândul ei, extrem de discret, nu părea capabilă să o facă pe colega ei de suferință și de dosar să zâmbească. Iar aceasta, emoționată, nu mai avea răbdare să intre în închisoare, cu toate plăsuțele aduse, pentru a-l vedea pe bărbatul care o aștepta cu nerăbdare, acesta fiind, probabil, la fel de emoționat ca și ea, cu atât mai mult cu cât, acolo, în penitenciar, sunt mai rare ocaziile să ai, ”la vorbitor”, domnișoare celebre din dosarul ”Prostituție în showbiz”.
Odată intrate pe poarta închisorii, Georgiana a rămas în hol, vorbind la telefon, iar Diana, curajoasă, a călcat în interiorul penitenciarului pentru a se vedea cu ”jumătatea ei”. Iar apoi, fericită, dar și tristă, ambele peste măsură, a plecat spre casă, nu înainte de a recunoaște, pe contul ei de socializare, că este amorezată până peste cap.
Diana Gureşoaie a fost indicată, încă de la început, drept "capul răutăţilor" în dosarul „Prostituţie în showbiz”, însă aceasta a negat vehement acuzaţiile care i-au fost aduse. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, aceasta racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Femeile le spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte reprezentante ale sexului slab, printre care şi unele starlete TV. Versată, cu relaţii la nivel înalt şi extrem de dedicată "meseriei", Diana Gureşoaie era permanent în căutare de noi „talente”. Aşa cum o dovedesc şi stenogramele, unul dintre clienţii fideli ai "strâmbei lui Dodel" era şi Ioan Neculaie, milionarul Braşovului. De altfel, în dosarul cu pricina, a fost condamnată, cu suspendare și la muncă în folosul comunității.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro