Cum a fost surprinsă Sandra cu doar trei săptămâni înainte de nuntă! Imaginile pe care nici Mutu nu le-a văzut / Video

+4 click pentru
galerie

Sandra, frumoasa timișoreancă care își va uni destinele, în fața lui Dumnezeu, cu Adrian Mutu peste doar trei săptămâni, pare să aibă o precupare cât se poate de serioasă cu privire la viitoarea ei carieră, dovedind că nu se mulțumește cu titlulatura de ”doamna Mutu”.

Mai exact, Sandra a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro la cursurile de la Intact Media Academy, bruneta dovedind că, pe cât e de frumoasă, pe atât de bine știe să se exprime. Mai exact, partenera de viață a ”Briliantului”, chestionată de Sandra Stoicescu cu privire la intențiile ei, a răspuns, ușor emoționată că se afla pe podium, în fața colegilor ei, ce își dorește în viitor de la viață. ”Bună! Numele meu este Sandra Mutu, am 23 de ani, am absolvit Facultatea de Psihologie, sunt mamă și sper că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, să fiu prezentatoare TV”, a explicat frumoasa timișoreancă. Mai mult decât atât, Sandra a recunoscut că este nerăbdătoare să învețe de la profesorii ei tot ce trebuie să știe despre televiziune, chiar dacă, până acum, nu a jucat niciodată rolul unui reporter sau prezentator de știri, ea fiind, de altfel, de cealaltă parte a microfonului, ca subiect de știri.

Alessandra Stoicescu - Trainer Intact Media Academy

Sandra Bachici are 23 de ani şi e din Timişoara. În 2010, a câştigat titlul de Miss România. Pe Adrian Mutu l-a cucerit în urmă cu doi ani. „Briliantul” şi Sandra s-au căsătorit în prima zi a anului trecut, pe o plajă din Cuba, dar mariajul lor nu a fost recunoscut în România. În ţară, cei doi şi-au oficializat relaţia anul acesta, la Starea Civilă a Sectorului 1, chiar de „Ziua Îndrăgostiţilor”. Șarmantul sportiv, Adrian Mutu şi superba lui Sandra așteaptă cu nerăbdare cea mai importantă zi din viața lor! Cei doi îndrăgostiţi își vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu și în aceeași zi vor face și botezul băieţelului lor, Tiago. Totul se va întâmpla pe 15 octombrie la Le Chateau, Castelul din inima Bucureştiului. Și cum mai e mai puțin de o lună până atunci, briliantul și frumoasa lui soție se pregătesc intens pentru cele două evenimente de lux, care ar putea intra, cu ușurință, în cartea recordurilor.
Intact Media Academy este, la această oră, cea mai importantă școală de jurnalism din România, reușitele ei în a forma nume grele, de prestigiu, în acest domeniu fiind incontestabile. Mai mult, IMA își propune să adune experiența celor mai reputați jurnaliști din mass-media româneşti și să trasforme munca lor în cel mai complex program educațional creat vreodată în mass-media din România.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro