VIDEO PAPARAZZI/ Fetița lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea a fost botezată. Cum a reacționat când a fost băgată în cristelniță

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI/ Fetița lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea a fost botezată. Cum a reacționat când a fost băgată în cristelniță © paparazzi

Slujba de botez a mezinei familiei lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea s-a terminat. Cu toții au ieșit din biserică și se îndreptă către localul unde va avea loc petrecerea în cinstea celei mici. Leah a reacționat pozitiv atunci când preotul a băgat-o în cristelniță.

Leah Maria, fiica lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea a fost botezată.Mezina familiei a reacționat pozitiv atunci când a fost băgată de preot în cristelniță: ”N-a plans. Este foarte cuminte. Cea mai cuminte!”, a declarat nașul acesteia. Toți invitații au ajuns înainte ca soarele să apună, dar după slujba de botez cu toți au rămas uimiți de faptul că deja era întuneric afară. 
Acum, familia numeroasă a lui Adrian Sînă se îndreptă către un superb conac, împreună cu cei ce le-au fost alături la biserică, dar și cu restul invitaților ce urmează să vină la localul de lux și să petreacă în cinstea celei mici. 

„Un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional”, declarase în urmă cu ceva timp Adrian Sînă.

Invitați unul și unul

Printre cei care au fost alături de Anca Serea și Adrian Sînă la slujba de botez, s-a numărat și Diana Bart împreună cu soțul ei. Cei doi au ajuns în grabă și au avut-o alături și pe fiica acestora. Aceștia au coborât din bolidul de lux, iar la local se așteptă multe persoane importante ce își vor etala în această seară ținutele elegante, dar și autoturismele luxoase.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro