Cum arată cina de afaceri a unor multimilionari! VIDEO paparazzi cu Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

+5 click pentru
galerie

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc sunt, cu siguranță, unul dintre cele mai invidiate cupluri de la noi. El, moștenitor al unei averi urașe, ea, o femeie extrem de frumoasă și dedicată familiei. 

Cu toate acestea, pare-se, cei doi se înțeleg de minune și când vine vorba de ieșiri în oraș. Iar de curând, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au mers, alături de câțiva amici și, probabil, parteneri de afaceri, la unul dintre restaurantele de lux ale Capitalei, loc în care au petrecut ore bune în jurul unei mese, discutând relațați cu companionii lor. 

Ileana Lazariuc a părut să fie amfitrioana perfectă Ion Ion discuta cu companionii său, zâmbind, fiind însă mai serios decât soția lui, cea care reușea să îi farmece pe toți cei de la masă.

Se iubesc de ani buni
”Ne-am văzut, ne-am întâlnit, ne-am plăcut, a fost o evoluţie firească a unui cuplu! Nu am grăbit lucrurile, ne-am îndrăgostit. Poate că este un dezavantaj pentru el faptul că lumea îl percepe altfel, din cauza numelui! Dar el este un băiat absolut normal, fără fiţe, este un bărbat foarte iubitor şi romantic şi suntem şi cei mai buni prieteni! Vorbesc absolut orice cu el! Noi ne-am format aşa, o lume de-a noastră, cu un cerc de prieteni şi suntem noi, doar noi. Noi am avut o relaţie foarte frumoasă, o avem şi acum la fel, chiar dacă suntem căsătoriţi! Nu ne-am schimbat cu absolut nimic!”, explică Ileana, cea car ei-a dăruit lui Ion Ion doi copii minunați.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro