Crucea lui Marcel Toader este gata pentru înmormântarea de miercuri. Ce scrie pe ea. FOTO

+3 click pentru
galerie

Crucea lui Marcel Toader este gata pentru înmormântarea de miercuri. Ce scrie pe ea. FOTO © arhivă

Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Acum, toți cei care l-au cunoscut atât în viața personală, cât și din presă și televiziune sunt așteptați azi să-și ia adio de la regretatul afacerist. 

În urmă cu doar câteva momente, crucea lui Marcel Toader a fost adusă la IML, în mașina mortuară în care va fi dus sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului afacerist. Pe crucea lui Marcel Toader scrie numele acestuia, precum și data nașterii: 04.01.1963, precum și data decesului: 03.08.2019. 

Tot azi a ajuns la IML și fiul lui Marcel Toader, Maximilian, pentru a ridica sicriul cu trupul fără viață al tatălui său. 

Maximilian Toader, mesaj dureros pentru tatăl său

Maximilian Toader a anunţat pe toată lumea unde va fi depus trupul neînsufleţit al tatălui său pentru ca cei care l-au apreciat să meargă pentru a-i duce un ultim omagiu. 

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți!
Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!
Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.
Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!
Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!"
, a scris Maximilian Toader. 

Marcel Toader a murit

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro