Cum arată mormântul Mărioarei Zăvoranu? Imaginile care spun totul despre ce simte Oana Zăvoranu pentru mama sa

+5 click pentru
galerie

Oana si Marioara Zavoranu nu au avut o relatie prea buna

După ce, ani la rândul, s-au certat în fața sau în spatele camerelor de luat vederi, acum, pare-se, Oana Zavoranu a iertat-o pe cea care a născut-o. Mai mult chiar, vedeta se ocupă cu atenție de locul de veci al mamei sale, dovedind că a dat uitării problemele pe care le-a avut cu Mărioara Zăvoranu.

Oana Zăvoranu merge ori de câte ori are timp la mormântul mamei sale, unde se roagă şi aprinde lumânări, conform emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars. 
Iar din imaginile pe care paparazzii Spynews.ro le-au obițiunut, la mormântul mamei Oanei Zăvoranu, se pare că Querida nu a exagerat deloc în momentul în care a spus că este foarte atentă cu rămășițele Mărioarei. Mai exact, la mormântul acesteia sunt flori depuse de câteva zile, lumânări care încă ard, iar locul este, la modul evident, îngrijit și curățat, singurele lucruri în dezordiune fiind câteva flori de măr căzute din cauza vântului.


Mama Oanei Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015 din cauza unei suferinţe renale. Mărioara Zăvoranu avea 66 de ani şi s-a stins din viaţă pe un pat de spital de la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Ea s-a internat încă de la începutul anului 2015, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. Bruneta este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal. Alex, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie. Tânărul a fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care însă acesta refuză să se ocupe. Alex Ashraf s-a născut pe 31 octombrie 1986.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro