Cum arată, NEMACHIATĂ, asistenta Mirelei Vaida! Imagini NEPRELUCRATE cu Paula Minginer

+4 click pentru
galerie

Paula Minginer pare să fie una dintre tinerele care se mândresc din plin cu naturalețea lor. Așa că, spre deosebire de alte vedete tv, asistenta Mirelei Vaida de la Acces Direct, nu se rușinează când iese din casă, fără picătură de machiaj.

Îmbrăcată mai mult decât lejer, alături de câteva amice de-ale sale, asistenta TV de la Acces Direct a făcut senzație printr-unul dintre parcurile bucureștene. Pentru că, deși era nemachiată, Paula Minginer a reușit să atragă privirile celor care treceau pe lângă ea.

Iar asta în ciuda faptului că nu purta, așa cum sunt oamenii obișnuiți să o vadă, vreo ținută care să îi pună din plin în evidență formele perfecte, ci un doar un trening. Gri, cu glugă, pe sub care purta un tricou de culoare albastră, iar ochii și i-a ascuns sub o pereche de ochelari supradimensionați. Și, deși se plimba cu două dintre prietenele sale, Paula era nedezlipită de căștile telefonului și vorbea fără oprire, fie cu fetele, fie cu amicii ei de la celălalt capăt al firului, zâmbind adeseori.


Paula Minginer are 26 de ani şi este din Mangalia. Ea a devenit cunoscută după participarea la show-ul "Burlacul", acolo unde l-a cucerit pe Bogdan Vlădău. Tânăra e noua asistentă la "Acces Direct", difuzată doar pe Antena 1. Prezentată de Mirela Vaida, "Acces direct" e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro