Teodora Becali, ca o prințesă în ziua nunții. Cum a apărut fiica lui Becali în fața invitaților / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Teodora Becali, ca o prințesă în ziua nunții. Cum a apărut fiica lui Becali în fața invitaților / VIDEO © Spynews.ro

Ziua cea mare a sosit pentru Gigi Becali, care își vede fiica măritată. După o petrecere cu fast, care a avut loc în urmă cu două zile, odată cu cununia civilă, acum, fata cea mare a patronului lui FCSB se căsătorește religios cu alesul inimii ei.

Teodora Becali arată ca o prințesă

Teodora Becali a visat de mică la această zi, iar dorințele i-au devenit realitate. Tatăl său i-a făcut o nuntă ca în povești și, așa cum era de așteptat, mireasa arată ca un personaj de basm. Teodora Becali a optat pentru o rochie de prințesă, înfoiată, albă și lungă până în pământ. Pentru ca ținuta să fie cu adevărat extraordinară, aceasta a ales și o trenă lungă și un voal pe măsură. Părul l-a lăsat pe spate, buclat, iar întreg look-ul a fost completat de un machiaj simplu și frumos.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, astfel că Mihai Theodor Mincu a ales un costum în două culori, pantaloni de culoare neagră și sacou alb. Amândoi au fost o apariție de senzație și i-au lăsat cu gura căscată pe toți cei care au venit să le fie alături.

În aceste momente, ceremonia religioasă a început, aceasta fiind ținută de un sobor de preoți. Gigi Becali este renumit pentru credința sa, astfel că în ziua cea mare a fiicei sale și-a dorit ca toți preoții dragi sufletului lui să fie aproape de Teodora și de soțul ei.

De asemenea, printre invitații speciali se numără și călugări de la Frăsinei, dar și Ips Teodosie. Gigi Becali a dezvăluit că cei trei călugări care au venit de la Frăsinei stau în pustietate şi nu au mai văzut chip de femeie de zeci de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro