Cum arată Valentina Pelinel nemachiată! Imagini paparazzi

+5 click pentru
galerie

Cu siguranță, de-a lungul timpului, Valentina Pelinel a reușit să facă furori cu formele de fotomodel pe care le afișa pe la 20 de ani. Dar, acum, chiar dacă a depășit borna celor 30 de ani și a trecut și printr-o sarcină, poate fi invidiată. Pentru că, nemachiată, vedeta a reușit să strălucească.

Zilele trecute, Valentina Pelinel a fost surprinsă în timp ce, alături de Luminița Nicolescu, antrenoarea ei de fitness, se pregătea pentru o mică ”excursie” la sala de sport. Și, cum acolo nimeni care chiar vrea să facă mișcare nu merge machiată și aranjată ca pentru o ședință foto, Valentina era complet ”naturală”. Așa că, sătulă de fondul de ten și de fardurile de ochi din perioada în care lucra ca manechin, Valentina Pelinel a hotărât că este momentul să arate tuturor cum arată nemachiată. Iar din imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se poate observa că mama celui mai tânăr membru al familiei Borcea are o frumusețe pentru care alte tinere care, poate, abia au ajuns la jumătatea vârstei ei, ar face crimă.

Mai ales că Valentina Pelinel se poate lăuda cu un ten ca de bebeluș, fără coșuri, puncte negre sau pete roșii.
Așa că, îmbrăcată lejer, Valentina Pelinel și Luminița Nicolescu au plecat, zâmbitoare, spre sala de sport. Iar după ce au terminat treburiule acolo, iar Luminița s-a întors la ea acasă, Valentina Pelinel, simțindu-se, probabil, energizată după ora de fitness, a mers la centrul de evenimente pe care îl deține Cristi Borcea pentru a se ocupa de afacerile familiei.
Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro