Cum are grijă Ramona Gabor de blănurile sale? I-am aflat secretul / Video paparazzi

+11 click pentru
galerie

Ramona Gabor, venită în România, pare să fie extrem de ocupată pe perioada șederii sale aici, ea fiind nevoită să se împartă între diversele apariții prin studiourile tv și trebuirile pe care le are de rezolvat pentru ea.

Zilele trecute, Ramona Gabor a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro în timp ce a făcut un adevărat tur de forță după ce a ieșit din emisiunea Star Matinal de la Antena Stars. Mai exact, însoțită de șoferul ei, Ramona Gabor a gonit prin oraș pentru a ajunge la piața Obor. Iar acolo, diva care a devenit celebră și peste mări și țări a mers direct la un magazin, semn că este o obișnuită a locului. Mai exact, ea a mers la croitoria de la Obor, loc în care, după ce a așteptat câteva minute, și-a făcut apariția și specialista.

Care, fără să stea prea mult la discuții, a scos o pungă de sub pult și i-a prezentat o blană pe care, cu mare atenție, a inspectat-o Ramona Gabor.
Apoi, după ce au mai discutat puțin, sora mai mică a Monicăi Gabor a început să probeze un alt cojocel, roșu, cu blăniță, croitoreasa luându-i măsurile cu mare atenție pentru ca vedeta să aibă o haină care să îi vină ca turnată.


Iar după ce Ramona s-a admirat câteva minute bune în oglindă, însoțitorul ei a ajuns în croitoria cu pricina pentru a-i căra blănurile pe care și le recondiționase... Împreună, cei doi au mers la mașină, iar de acolo au plecat direct spre casa în care locuiește Ramona Gabor.

Ramona Gabor se iubește cu un american și face naveta Dubai - Los Angeles

”Acum locuiesc între Dubai şi Los Angeles, dar o să vin mai des în ţară. Nu mă mărit, nu am niciun plan: ori te măriţi, ori faci afaceri. Eu vreau să fac afaceri. Am o relaţie, suntem bine aşa cum suntem, există planuri, dar nu mă gândesc să mă căsătoresc încă. (...) Afacerea în Dubai încă o am. Fac uniforme în continuare, dar nu e nevoie să fiu acolo. (...) De obicei imediat cum ajung în România merg în Bacău. Am familia acolo. Îmi place să mă înconjor de oameni importanţi în viaţa mea", a spus Ramona Gabor. 
”Nu sunt măritată şi nici însărcinată, îmi doresc o familie, dar vreau să fiu atentă cu ce bărbat o să îmi petrec restul vieţii, pentru mine căsătoria este sacră. Sunt cu cineva, nu am astfel de gânduri momentan. Trei ani de zile am fost singură. Am aşteptat trei ani să găsesc pe cineva şi momentan sunt fericită. Nu m-am gândit să renunţ deloc la standardele mele. Nu am o relaţie secretă, nu am ce să ascund, dar nici nu stau să arăt lumii întregi de cine sunt îndrăgostită" a mai completat Ramona Gabor. 
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro