Cum face cumpărături un multimilionar? Viorel Cataramă a fost trimis să rezolve problemele casnice

+5 click pentru
galerie

Viorel Cataramă, unul dintre bărbații care se pot lăuda cu o avere care depășește, lejer, ordinul milioanelor de euro, a fost pus, de curând, într-o situație care părea de-a dreptul inedită pentru el. Mai exact, pare-se, el a fost trimis de soția lui la... cumpărături.

Așa că, ca un bărbat conștincios, multimilionarul s-a pregătit din timp pentru treburile casnice cu care a fost însărcinat. Și, evident, pentru a nu uita ceva, și-a făcut o listă de cumpărături care, după dimensiuni, părea de-a dreptul impresionantă. Dar, pentru Cataramă, nu a fost nicio problemă, pentru că, răbădtor din fere, a luat fiecare raft din hypermarket la rând și, inspectând cu maximă seriozitate și atenție fiecare produs de care avea nevoie, îl așeza în coșul de cumpărături, iar apoi îl ”tăia”, cu ochelarii bine așezați pe nas, de pe lista de cumpărături. E adevărat, cumpărăturile făcute în acest fel au durat, pentru milionar, ore bune, dar, fără să pară nicio secundă presat de timp, Viorel Cataramă nu s-a lăsat până nu a tăiat toate produsele de pe lista de care nu s-a despărțit nicio secundă de-a lungul timpului petrecut în magazin.
Viorel Cataramă şi Adina Alberts trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, în luna iunie. Căsătoria a fost una demnă de un milionar şi a avut loc pe malul lacului Snagov.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro