Cum își răsfață Nadir iubita! Artistul îi face toate poftele / Video paparazzi

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă are o viață personală destul de agitată, Nadir fiind tăticul unei fetițe minunate născute în afare relației oficiale, artistul își face, întotdeauna, timp să își răsfețe iubita.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Nadir, alături de blondina Beatrice în timp ce, ca doi îndrăgostiți, petreceau puțin timp împreună. Și, dacă la mall tot sunt reduceri, cei doi au decis să profite puțin de ele, motiv pentru care au petrecut zeci de minute plimbându-se din magazin în magazin, inspectând cu atenție fiecare produs în parte și sfătuinde-se cu prvire la ceea ce ar avea sau nu nevoie.

se pare să produsele pe care le-au găsit nu i-au bucurat prea mult, pentru că, la ”capitolul cumpărături” nu au excelat, Beatrice fiind, la modul evident, cam nemulțumită de cele văzute prin boutique-rile de acolo, motiv pentru care, probabil, și mesteca cam nervoasă guma din gură.rtistul și-a dus jumătatea blondă la o înghețată, el cumpărându-i partenerei sale oficiale de viață un ditamai paharul, plin ochi cu tot felul de arome, care mai de care mai apetisante

Nadir are o fetiță
Nadir şi-a botezat fetiţa, pe Eveline, în luna noiembrie a anului trecut. Totul a ieşit conform planurilor, iar fericirea se putea citi în ochii cântăreţului. Cu multe emoții, artistul și mama copilului său - o altă femeie, motiv pentru care, de altfel, Nadir a fost nevoit să o și împace pe Beatrice - și-au creștinat fetița, care a venit ca un cadou în viața lor. La botezul de pomină au venit şi vedete importante. Primii ajunşi au fost chiar Betty Salam, însoţită de iubitul său, Adrian Enache cu fiica şi Dorian Popa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro