Cum încearcă Oana Lis să îl salveze pe Viorel! Imagini care dovedesc că e în stare să renunțe la orice pentru soțul ei / Video paparazzi

+3 click pentru
galerie

Disperată din cauza stării de sănătate a soțului ei, Oana Lis pare să fie în stare de orice pentru a-l aduce, din nou, pe linia de plutire pe fostul edil al Capitalei. Chiar dacă asta ar însemna ca, cât de curând, să renunțe la lucrul la care ține cel mai mult.

Zilele trecute, Oana Lis a încercat să scape de supărarea pe care i-o provoacă problemele de sănătate ale lui Viorel, așa că, în compania unei prietene de-ale sale a ieșit la masă, la o terasă,. Iar acolo, fără să scoată niciun zâmbet, oana a stat de vorbă mai bine de o oră cu amica sa, mâncând și sorbind, din când în când, dintr-un pahar în care părea să fie o băutură asemănătoare cu șampania. Iar după ce s-a săturat și a închieat și conversația, soția fostului primar al Capitalei s-a îndreptat direct spre mașină, vizibil grăbită să ajungă acasă să se îngrijească de bărbatul ei. Doar că, în momentul în care a intrat în mașină, un amănunt interesant a sărit în ochioi paparazziilor Spynews.ro, Mai exact, bolidul Oanei este de vânzare, afișul cu anunțul tromând pe geamul din spate al mașinii sport pe care o conduce. Iar cum afișul e apărut de cel mult câteva zile, este clar că Oana a decis să facă rost de bani pentru a-i asigura tratamentul lui Viorel Lis, bănuit că ar fi suferit un accident vascular cerebral.
Viorel Lis a căzut din pat
Soţia fostului edil al capitalei a trecut prin clipe de groază zilele trecute când l-a văzut pe Viorel căzând şi spunându-i că se simte rău. "Dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa m-a luat. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede şi că se simte rău. Am sărit din pat l-am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. De acolo a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un accident vascular cerebral pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele", a spus Oana Lis într-o emisiune TV.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro