Cum s-a calmat Mihai Costea după ce Cruduța l-a făcut praf! Imagini EXCLUSIVE

Relația pe care Daniela Crudu a avut-o cu Mihai Costea, terminată după ce aceasta l-a prins pe fotbalistul de la FC Voluntari că o înșela, a fost subiectul unor discuții incredibile în cadrul show-ului ”Burlăcița”, frumoasa vedetă povestind prin ce coșmar a trecut.

În momentul în care a auzit ce dezvăluiri a făcut despre el, Mihai Costea, spun gurile rele, a luat chip de nebunie, el enervându-se cumplit că Daniela a povestit ce îi făcea fotbalistul și cum o teroriza acesta. Iar pentru a se calma, a apelat la singura persoană care poate să îl aducă la sentimente mai bune. Mai exact, chiar femeia cu care a înșelat-o pe Daniela Crudu, o ”ispită” blondă alături de care pare să trăiască în aceste momente.

Așa că, cei doi au fost surprinși, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce plecau de la un restaurant, loc în care ajunseseră pentru ca fotbalistul să mai uite de necazurile pe care, la nivel de imagine, le-a avut din cauza destăinuirilor ”Burlăciței”.

Și, chiar dacă blondina îi zâmbea de zor, Mihai părea tot supărat, dar, din fericire, părea mai calm, semn că iubita pe care o are acum nu se teme de ieșirile lui și nu trece prin situațiile pe care le-a trăit Cruduța.

Citește și:

Daniela Crudu, atac la Nilă: "Nu mai vreau să fiu bărbatul în casă"

Nilă e disperat! Dacă nici acum nu reuşeşte să se împace cu Daniela Crudu,s-ar putea duce la mănăstire!

Mihai Costea, criză de nervi în faţa blocului iubitei vâlcence


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro