Cum se comportă, în public, Robert Turcescu! Gestul pe care l-a făcut pentru fiica lui e de dat EXEMPLU

Jurnalistul Robert Turcescu. © Hepta

La 41 de ani, Robert Turcescu este un exemplu de urmat pentru toţi bărbaţii care îşi doresc să devină tătici. Familist convins, jurnalistul a făcut, recent, un gest de toată lauda. Totul pentru fiica sa.

În urmă cu câteva zile, Robert Turcescu a simţit nevoia de o plimbare în aer liber. Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, celebrul bărbat şi-a luat soţia şi fiica şi a ieşit într-un parc din Capitală. După ce câteva ture, cei trei au mers la un restaurant de fiţe aflat în apropiere.

La început, Turcescu şi-a omorât timpul stând cu ochii aţintiţi asupra telefonului mobil. După câteva minute, ziasristul a simţit nevoia să fumeze. El a părăsit terasa restaurantului şi a mers într-un loc retras. Bărbatul a îmbinat utilul cu plăcutul. În timp ce a fumat o ţigară, jurnalistul a purtat o conversaţie telefonică. Totul sub ochii paparazzilor Spynews.ro.

După ce a revenit la masa la care erau aşezate cele mai dragi fiinţe din viaţa sa, Robert Turcescu s-a jucat cu fiica sa. Mai mult, după ce ospătarul le-a adus comanda, ziaristul şi soţia sa, Oana, i-au dat să mănânce micuţei Vera Ilinca. Pentru ca tacâmul să fie complet, la plecare, precum un tată iubitor, Robert Turcescu şi-a luat fata de mânuţă.

Robert Turcescu s-a căsătorit în 2014 cu Oana Nuţu, o femeie cu 14 ani mai tânără decât el, de meserie designer vestimentar. În vara anului 2015, cei doi au devenit părinţii unei fetițe care poartă numele de Vera Ilinca. Jurnalistul mai are un copil, dintr-o relație anterioară.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro