Cum sparge Anamaria Prodan zeci de mii de euro în câteva ore. Shopping de lux în Dubai cu celebra impresară! A fost filmată o zi întreagă în cele mai scumpe magazine

Mini-seria "Prodanca si Reghe-viata in Dubai" continuă cu super dezvăluiri din viaţa celebrului cuplu, dar şi cu imagini fabuloase din luxosul Dubai. După ce a mai descoperit câteva dintre reţetele delicioase ale lui Reghe, care a organizat o mare masă cu familia şi prietenii, Mădălina Bălan a reuşit să mai afle câteva secrete de familie. Şi nu s-a oprit aici. A mers împreună cu Anamaria la shopping, în mall, unde impresara nu s-a ferit să arunce cu miile de euro pe haine şi accesorii.  

Colegii noştri de la Antena Stars au reuşit să pătrundă în intimitatea familiei Anamariei Prodan. Şi pe lângă declaraţiile exclusive ale lui Reghe despre căsnicia cu Anamaria, Mădălina Bălan a reuşit să afle de la Bebeto lucruri inedite despre relaţia dintre el şi fraţii mai mari, dar şi despre faimoşii lui părinţi. 

"Bebe şi Laur sunt unul şi acelaşi. El e cel mai fericit când stă cu taică-său. Dacă pierde tatăl lui, este o tristete, nimeni nu are voie să vorbească în casă. Nimeni nu are voie să-l deranjeze pe taică-su. E zi de doliu. Iar dacă pierde el un meci sau îl schimbă antrenorul, plânge pe bancă", povesteşte amuzată Anamaria. Iar Bebeto o completează: "Eu şi tata suntem mai activi, mama e altfel, face alte lucruri, se duce la restaurante. Eu cu tata dăm la peşte, facem mâncare, jucăm fotbal. Tata face cea mai bună mâncare, îmi place să îl ajut de fiecare dată. Dintre fraţi, nu pot să alge, dar o prefer puţin pe Sarah pentru că se pune la mintea mea şi se joacă cu mine. Şi Rebecca, şi Luca, dar ei nu prea stau, adică mai mereu sunt plecaţi."

În timp ce Anamaria şi fiica ei, Sarah, au decis să petreacă alături de colega noastră o zi la un salon de înfrumuseţare, Reghe a rămas acasă cu restul familiei şi a pregătit preparate delicioase pentru toată lumea. De la vită, la pomana porcului şi fripturi care îţi lasă gura apă, celebrul antrenor şi-a arătat încă o dată talentul în bucătărie, iar totul a fost filmat de colegii noştri de la Antena Stars. 

Periplul lor în Dubai s-a încheiat cu o zi de shopping în mall. Anamaria şi-a ales ţinute spectaculoase de la magazine scumpe, unde a lăsat câteva zeci de mii de euro în câteva ore. Mai mult, fiind o clientă fidelă, a avut parte de tratamente exclusiviste, care se aplică doar pentru marii milionari.

După sesiunea de cumpărături Anamaria i-a dus pe colegii noştri la una dintre cele mai scumpe terase din Dubai, unde a făcut dezvăluiri despre dieta pe care o ţine de câteva luni. 

Dacă v-am făcut curioşi, puteţi vedea totul în episodul 3 din "Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai", sâmbătă, de la ora 20:45, doar pe Antena Stars. Noi imagini spectaculoase, interviuri spumoase, dar şi dezvăluiri de senzaţie despre viaţa de vis pe care Prodanca şi Reghe o trăiesc în luxosul Dubai. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro