Dan Bittman chiar știe să facă o femeie fericită! Care e secretul artistului / Video paparazzi

+4 click pentru
galerie

Că femeile suspinsă în cor după Dan Bittman nu e o noutate. Însă, în sfârşit, puteam să ne dăm seama care este marele lui secret. Și, am spune noi, este ”un pont” cât se poate de bun pentru bărbații care vor să se bucure de o viață liniștită alături de partenerele lor de viață.

Zilelel trecute, paparazii Spynews.ro l-au surprins pe Dan Bittman bucurându-se de câteva clipe libere. Iar artistul părea să știe cum să valorifice la maximum respectivele momente. Nu, nu la vreo cafea sau în vreun băruleț discret în care să se relaxeze, ci ocupându-și timpul pentru a o surprinde pe partenera lui de viață și mama celor trei copii ai săi. Mai exact, cântărețul a dat o fugă într-unul dintre mall-urile Capitalei și, mai bine d eo oră s-a învârtit prin magazine, căutând ceva pentru Liliana Ștefan, probabil. Inspectând cu mare atenție hainele din magazine, convingându-se că materialele pe care pune mâna sunt destul de bune, Dan Bittman a plecat, într-un final, cu o plasă plină cu cumpărături pentru femeia care îi este alături de mai bine de 25 de ani, mustăcind încântat gândindu-se la surpriza pe care i-o va face acesteia, acasă.

Dan Bittman e burlac convins
Dan Bittman s-a născut pe 29 martie 1962, în Bucureşti. El e un cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune român, lider al formației Holograf începând cu 1985. Dan Bittman e tatăl a trei copii şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Liliana Ştefan.
"E vorba doar de un act şi nu e vorba de nimic aşa care să ne ţină. Suntem de 25, 26 de ani împreună totuşi. Adică nu cred că... De ce nu? Nici ea nu-şi doreşte, să clarificăm lucrurile. Liliana nu mi-a zis niciodată: ce faci, de ce nu mă iei de nevasta? Niciodată! Dimpotrivă! Şi cred că am strică mai mult dacă am încerca să statutam într-un fel relaţia", a spus Dan Bittman.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro