Nu s-a învăţat minte! A fost implicat într-un accident, dar tot se crede regele şoselelor! Dan Diaconescu, prins în timp ce încălca legea la volan. VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

A fost încarcerat mai bine de doi ani, dar Dan Diaconescu pare că nu are de gând să respecte legea! Dacă la începutul anului a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro când s-a urcat la volan după o bere, acum, lucruri stau la fel de grav, dar diferit! 

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Dan Diaconescu în trafic, în Capitală. La volanul autoturismului, îmbrăcat lejer şi cu ochelarii de soare, fostul realizator TV îşi ţine mâna dreaptă pe volan, iar stânga pe telefon, la ureche! Ce spune legea? Nu contează, atât timp cât conversaţia are o importanţă majoră.

Să nu mai spunem de faptul că, în luna februarie a anului 2018, a fost implicat într-un accident la intersecţia dintre străzile Eliade cu Primăverii. Din fericire, impactul a fost unul uşor. 

Accidentul făcut atunci de Dan Diaconescu a avut loc după ce lucrurile au început să se aşeze în viaţa sa, acesta fiind eliberat din închisoare la sfârşitul lunii noiembrie 2017.

Dan Diaconescu a ajuns în spatele gratiilor după ce magistraţii Curţii de Apel l-au condamnat, la începutul lunii martie 2015, la cinci ani şi jumătate închisoare, în dosarul în care acesta a fost acuzat de şantaj.

Cum a făcut Dan Diaconescu primul milion de euro

A fost săltat de poliţişti din vila cochetă din cartierul de lux Primăverii, evaluată de specialişti la 1,5 milioane euro, dar ar mai avea şi un apartament, un bloc în Băneasa, care ar valora 2,7 milioane euro, precum şi o casă de vacanţă în Sinaia, de circa 300.000 euro, şi un apartament în Mamaia, de 600.000 euro. Ei bine, în trecut, Dan Diaconescu a făcut dezvăluire pe care îşi dorea toată lumea să audă.

"O să mă întrebaţi cum am facut primul milion, se discută cum s-a îmbogătit Diaconescu? Ştiţi cât de simplu m-am imbogatit? Notati-va! In 90 decembire..primul salariu in valuta 3000 dolari....garsoniera 1000 dolari. Din primul salariu mi-am cumparat bicicleta, tv color...blugi, acei adidasi  Mi-am luat 6 sacouri din salariul urmat si apoi din salariu urmator. O gasroniera 1000 de dolari ..ce sa fac cu restul? Si atunci am mai cumparat 2 garsoniere. Cu salariul urmator am cumparat un apartament de 4 camere si apoi 2 apartamente în centru vizavi de Ateneu, toate astea valorau peste ani mult peste 1 milion de dolari, dar eu le-am luat cu cateva zeci de mii de dolari.  Deci aşa s-a facut primul milion", a declarat acum câţiva ani Dan Diaconescu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro